Før ein kan gjere noko so spennande of farleg, kan ein trenge ein liten sjokoladebit som kom i posten for litt sidan, og medan ein et den kan ein jo til dømes svare på brevet.
So går ein ned over mot sentrum og tek den vegen der morelletre står på rekke og rad slik at dei som går forbi kan forsyne seg. Det var omtrent berre i toppen at der var bær att. Det hadde nok gått ein del folk forbi, ja.
Den vegen er slik at akkurat før du når sentrum, so kryssar ein ei bru som går over ei elv, og ein blir gjerne ståande ei lita stund berre for å sjå.
Deretter går ein i gatene, hit og dit og tilbake litt, og plutseleg får ein auge på eit skilt og nokre bøker og veit at hit skal du gå fleire gongar.
Når ein so kjem heim att (det er ikkje so vankeleg å kalle hybelen for heim) ventar ein litt, slik at magen blir litt svolten, sånn at når den marinerte laksen er ferdig steikt og jasminrisen ferdig kokt, då er ein ordentleg svolta.Translation: I've been discovering my new town today. I started off my adventure by eating a small chocolate and asnwering a letter. Later on, while walking, I found wild cherry trees by the road, a bridge with a nice view and a shop with used books (where I will definately go again). When I got back home, I had a pretty good dinner.
6 kommentarer:
Kryssar fingrane for at Volda vert eit skikkeleg fint eventyr! <3
Fint! Laskefilet og ris pleier jeg også å lage til studentmiddag - med litt hollandaise-saus til.
Jeg ELSKER å gjøre meg kjent på nye steder! Nyt det!
Fin hverdag!
Så fiiiint og flott! Og flink med middag også ;)
Så fint! Og masse lykke til med alt det nye!
Legg inn en kommentar