søndag 26. februar 2012

Tintin

Då vi sat på flyet frå Texas, so var eg litt for trøytt til å lese ei heil bok, slik eg hadde gjort det på vegen til Texas (då byrja og avslutta eg Pan av knut Hamsun). Då var det ganske greit med ein eigen skjerm der ein kunne velje blant eit lite utval filmar, til dømes den nye Tintin-filmen. Då eg fekk høyre at denne filmen hadde vorte laga, so var eg veldig skeptisk til den, ettersom det var ein data-animert adapsjon av ein kjær teikneserie

Men eg tykkjer dei har løyst det på ein veldig fin måte, og eg likte verkeleg filmen. Slik eg ser det, so har dei fått fram det særeigne i karakterane, og atmosfæren frå teikneserien lev vidare i filmen. Om du er tilhengjar av Tintin eller ikkje, so er dette ein flott film å sjå.
(bilete frå sjølve turen kjem etter kvart)

Translation: I saw the new Tintin film on the plane home, and I actually enjoyed it very much!

3 kommentarer:

Maren sa...

Den har jeg enda ikke fått sett, men har veldig lyst! Håper turen din har vært super :)

kjersti sa...

tintin er herlig! jeg forelsket meg i både tintin og kapteinen og skurken jeg.

Synne sa...

Jeg er enig, den er flott! Masse farger, heftig musikk, sympatiske figurer, formidabel animasjon (den sekvensen hvor de jager papaegøyen tok pustenfra meg!) og selvfølgelig den gode atmosfæren fra tegneserien. Jeg synes at spesielt intro-delen var kjempesjarmerende, for den fikk meg virkelig til å tenke på lørdagskvelder foran TV'en som liten! Godt filmtips!