torsdag 16. august 2012

Ted

I dag var det fint veir, ypparleg til å spasere seg ein tur bort til kinoen der dei synte gratis film.

Ted er ein teddybjørn som vart levande etter at den då åtte år gamle eigaren John Bennet ynkste seg ein venn som aldri ville forlate han. No er John femogtredve og prøvar å få orden på livet sitt, noko som ikkje er heilt enkelt med ein hasjrøkande, damegalen eks-kjendis av ein teddybjørn som bestevenn.
Eg kan trygt seie at dette er ein ganske so sær film, noke som ikkje treng å vere negativt. Dette er ein film full av sjuke, tåpelege, morosame og rørande scener, og den passar gødt til dagar då du ikkje orkar å tenkje so veldig mykje. Eg trur nok den beste filmopplevinga blir når du ser den på kino, for då bryt tidvis heile salen ut i latter, og det er alltid triveleg.

Translation: I just watched the film Ted, and I found it weird, crazy, funny and touching at the same time. It is a film that suits well for days when you don't feel like thinking much. I think you'll have the best experience watching this at the cinema, because it's great when the whole audience starts laughing.

2 kommentarer:

Synne sa...

Jeg skal se den i morgen, og har ingen andre forventninger enn å bli underholdt, så det du skriver høres lovende ut!

motionocean sa...

hihihihhi, så søøøt! Men det er noe kjent med denne bamsen. Kanskje jeg har sett trailern en gang? (Trodde forresten at du først snakka om en teddy i byen, og at du hadde tatt han med deg hjem!)