tirsdag 28. august 2012

Mr. Darcy


Eg er usikker på ka for ein Mr. Darcy eg likar best (av dei eg har sett): Colin Firth (1995), Matthew Macfadyen (2005) eller Elliot Cowan (2008, Lost in Austen). For å friske litt opp på hugsen ser eg for tida omatt fjernsynsserien frå 1995.
Ka for ein er din favoritt?

Translation: I cannot decide which Mr. Darcy is the better. Therefore I've started rewatching the Pride and Prejudice series from 1995.

4 kommentarer:

motionocean sa...

Jeg har til gode å lese + se disse. Må skrive dem opp på lista så jeg ikke glemmer dem! Kanskje har jeg tid til jul=? Har bare sett han første duden!

Linda Terese sa...

Jeg er veldig glad i serien fra 1995!! Kanskje er det også derfor jeg liker Colin Firth-versjonen så godt også..? Jeg syns ikke like mye om filmen. Den som så mange andre filmer mister noe av den roen og skjønnheten de klarte å få frem gjennom serien. Eller er det kanskje bare jeg som liker serien best, rett og slett fordi det er den jeg i lengst tid har hatt et nært forhold til. Et vanskelig spm med andre ord. "Lost in Austen" har jeg enda ikke sett

terese Blå . sa...

åh, jeg liker colin firth uansett hvem han spiller

Ine sa...

Ingen tvil: Colin Firth! Sukk! Min favorittscene av alle er den der Mr. Darcy blir overrasket av Lizzy på Pemberly - du vet når han akkurat har badet i den dammen, og sier "so your family is in good health?" sånn to ganger fordi han ikke vet hva han ellers skal si. Hihi :)