tirsdag 28. august 2012

Mr. Darcy


Eg er usikker på ka for ein Mr. Darcy eg likar best (av dei eg har sett): Colin Firth (1995), Matthew Macfadyen (2005) eller Elliot Cowan (2008, Lost in Austen). For å friske litt opp på hugsen ser eg for tida omatt fjernsynsserien frå 1995.
Ka for ein er din favoritt?

Translation: I cannot decide which Mr. Darcy is the better. Therefore I've started rewatching the Pride and Prejudice series from 1995.

4 kommentarer:

motionocean sa...

Jeg har til gode å lese + se disse. Må skrive dem opp på lista så jeg ikke glemmer dem! Kanskje har jeg tid til jul=? Har bare sett han første duden!

lindater sa...

Jeg er veldig glad i serien fra 1995!! Kanskje er det også derfor jeg liker Colin Firth-versjonen så godt også..? Jeg syns ikke like mye om filmen. Den som så mange andre filmer mister noe av den roen og skjønnheten de klarte å få frem gjennom serien. Eller er det kanskje bare jeg som liker serien best, rett og slett fordi det er den jeg i lengst tid har hatt et nært forhold til. Et vanskelig spm med andre ord. "Lost in Austen" har jeg enda ikke sett

Terese Blå. sa...

åh, jeg liker colin firth uansett hvem han spiller

Ine sa...

Ingen tvil: Colin Firth! Sukk! Min favorittscene av alle er den der Mr. Darcy blir overrasket av Lizzy på Pemberly - du vet når han akkurat har badet i den dammen, og sier "so your family is in good health?" sånn to ganger fordi han ikke vet hva han ellers skal si. Hihi :)