søndag 21. april 2013

Vinden og eg

Dei siste dagane har det vore so kraftig vind at hengebjørkene svaiar konstant, og lauvverket på rhododendronbusken rett utanfor vindauget mitt kviler aldri. Når ein er ute, bles vinden gjennom håret og ruskar det til, og i krappe kast prøvar den å vrenge av meg jakka, og når eg hentar posten prøvar den å snappe postkortet frå London ut av handa mi.

Det er fyrst no eg innser at vi ikkje har hatt skikkeleg vind på over tre månadar. Eg håpar det ikkje blir like lenge til neste gong, for vinden er so god. Særleg om du føler at du pustar inn den same lufta som du pusta ut, og du treng nokon som kan puste litt saman med deg.
   Winter Winds by Viola Cangi
It's time to live, free, despite wind opposition. by Siréliss
Untitled by Aubry Aragon

Translation: Wind is here, and I just realized it hasn't been around for three months. I have missed it so.

8 kommentarer:

Gitte sa...

Får meg til å tenke på "Bris" av Kaizers Orchestra - selv om den egentlig handler om alkoholmisbruk.

Bris, bris
puste meg i nakken
Det blir kaldt i frakken og kroppen skrike:
"Kom bris, bris, sett meg fri!"

...

Bris gjer meg roser i kinnet, tar vekk vonde minner

Maren sa...

Fine bilder! (prøvde å kommentere her i går men vet ikke om det gikk, så beklager om det kommer dobbelt nå)

Har aldri bestilt fra Modcloth før. Det er jo ganske dyre tillegg for frakt og toll til Norge, så det er veldig kjedelig. De leverer med bud, tror jeg. Men det er en trygg og sikker forhandler, så man får det man skal ha når man skal få det :) Jeg har ei venninne som skal være i usa på besøk, så jeg ble spurt om jeg ville sende den til henne der, så koster det ingenting uten det kjolen koster. Så det måtte jeg jo benytte meg av :) De har så masse fint!

motionocean sa...

Det virker så FINT når du sier det!! Selv ha-ter jeg vinden. Det kan godt regne og hagle eller være sol - så lenge det ikke er vind. Her blåser alt bort om vinden først ankommer. Og da... blir det kaldt. Veldig kaldt...

Synne sa...

Jeg er skikkelig glad i vind, særlig når den løfter håret mitt eller dytter meg i riktig retning eller får løvet til å sirkle på fortauet.

Linda Terese sa...

Så fine beskrivelser av vinden! I Oslo har det heller ikke blåst noe særlig de siste ukene. Her blåser det jo generelt lite, også når det faktisk blåser litt er det sjeldent mye blåst å snakke om, så det er alltid herlig når det kommer litt vind som virkelig rusker litt i en. Og det gjorde det endelig i dag! I det minste for en liten stund :)

Johanne sa...

Vinden er herleg, eg elskar å gå på tur i lag med han! Det er så herleg å bli skikkeleg bustete på håret og ikkje bry deg i det heile fordi det er berre herleg.

Benedicte sa...

Tusen tusen takk nå har jeg noe virkelig fint og forbinde vinden med, nemlig pusten vår som dunker og dunker i evighetens bris. Jeg har virkelig savnet regnet de siste månedene men nå dukket det heldigvis opp igjen, det gjorde meg glad. reegn og vind i solskinn hihi

h sa...

Vinden er så god, særlig den litt milde vårvinden som er nå for tiden