onsdag 10. april 2013

Woodsmoke


No har eg trua på at vinteren har sloppe taket på ordentleg, at blomar og lauv kan spire og dekkje marka, at insekt vaknar frå dvalen so ein kan fare på ekspedisjonar for å observere dei, at sola gjer ein lov til å ha på vårjakke.

Translation: Now I believe the winter has loosened his grip, so that flowers and leaves can start covering the ground, so that insects awake, and so that one can wear light spring jackets instead of heavy winter coats.

4 kommentarer:

tine katrine sa...

Det tror jeg og! Blir overrasket om det kommer mer snø nå. Og det pleier jo å gi seg etter påske. I dag har det vært masse feiebiler rundt her vi bor, så nå må det bare være vår!

tine katrine sa...

Skulle aldri sagt noe, det snør selvfølgelig i dag.

Benedicte sa...

Det lavet ned snø for to dager siden og idag regnet det, jeg liker det egentlig ganske godt for våren kommer når den ønsker det selv, og da tror jeg det virkelig spraker løs. imens kan man bare nyte tiden man har med litt for mange kopper te og bøker.

Gitte sa...

David Shurr! Husker at du har lagt ut musikk av ham tidligere - jeg likte det kjempegodt! : ) (Men har i mellomtiden glemt hva han heter, takk for påminnelsen)