søndag 9. januar 2011

Om å tilpasse og fikse

Endeleg tok eg mot te meg og sydde inn låra på lavendelbuksa, noko eg eigentleg skulle gjrot for lenge lenge sidan. Og ein merkar forskjell når det e sånn mykje lagt inn:
 Og endeleg har vinterkåpa fått på alle knappane, for eg fann den siste heilt i botnen av knappeboksen (bildet er litt feil veg, det brune e halsen på ein gensar).

Translation: Finally I got to sow in the thighs of my purple jeans, and I found the last button that missed on my winter coat. Quite saticfied in other words.


2 kommentarer:

hysj sa...

jeg skulle ønske jeg visste hvordan man syr inn bukser! for de som passer over hoftene på meg er helt enorme i bena og det er ikke så gøy. med enorme så mener jeg sånn... sånn at bena er kanskje mellom tredve og førti cm brede. sukh.

Regnboge sa...

Hysj: Det e 'kje so veldig vanskeleg. Eg gjorde det sånn at eg tok buksa på meg ut inn, og so fekk eg mamma til å sette knappenåler langs låra (det må vere plass til å ha ullstrømpebukse under). Og so tråkla eg langs knappenålene før eg sydde for maskin.
Og eg har heilt det omvendte problemet; låra mine e ein storleik mindre enn leggane, sånn at dei som eigentleg passar over hofta, dei får eg ikkje alltid på meg xD